BVC Chodov


Prohlášení trenéra mladších a starších žákyň k beach sezóně 2017

středa 8. 3. 2017 | komentářů | Autor: Jiří Kudrle

Vzhledem ke včerejšímu uvolnění informace o začátku beach sezóny BVC Chodov bych rád touto cestou informoval o svém pohledu na letošní jaro až podzim v návaznosti na tréninkový proces šestek a především vrcholy šestkové sezóny 2016/2017 v obou kategoriích a přípravu na 2017/2018.

 


Vloni, po bouřlivých vzájemných diskusích, jsme nakonec museli obětovat tréninkové jednotky na soustředění a části úvodu sezóny především znovuoživení návyků z parket a nemohli tak navázat na skvěle rojzeté a rozvíjené schopnosti mladých hráček v hale.  

S důsledky zpoždění v tréninkovém plánu se v podstatě potýkáme dodnes a hra našeho týmu neodpovídá mé předsezónní představě, kterou jsem v průběhu sezóny byl nucen přizpůsobit možnostem družstva. Neznamená to ale, že by holky hrály špatně - je to naopak a holky předvádějí kvalitní volejbal odpovídající vrcholu v jejich věkové kategorii… jen mi je líto, že jsme nyní mohli být o kus dál….

 

V letošním roce ponechám věcem volný průchod a bude tak záležet pouze na Vás rodičích, jak sami naložíte a vyhodnotíte přednosti či rizika ve smyslu dalšího volejbalového rozvoje a dovedností Vašich dětí v průběhu jara, léta a prázdnin.

 

Tuto myšlenku mi dovoluje realizovat především fakt, že svůj dlouhodobý vrchol tříletého cyklu bude mít letos v době zahájení beach sezóny skupina mladších žákyň (a já pevně věřím, že úspěšně) za sebou. 

Na holky dále čekají v příštím roce boje o špici ČP žákyň, některé mají šanci pravidelně nastupovat v extralize a některé mají šanci se podívat i do reprezentace. Zatímco příprava na týmový výkon v ČP 2017/2018 je především mojí starostí a odpovědností, individuelní prosazení se do extraligy nebo národního týmu bude už jen a jen "v rukou" a přístupu jednotlivých hráček...

Nechci holkám písek zakazovat a dokonce jej pokládám za vhodnou formu doplňkového pohybu v době, kdy se nic jiného nedělá...dávám jen ke zvážení myšlenku jak často a s jakou pravidelností využívat naše krásné pískové kurty a jestli holky pravidelným hraním na písku si před další náročnou sezónou duševně dostatečně odpočinou a získají do hry v hale potřebnou chuť, kterou budou pak dalších 8 měsíců potřebovat.... 

 

Vás rodiče  a hráčky však nyní žádám a apeluji na Vás, aby holky vynechaly jakékoliv "písečné” aktivity do termínu 1.5.2017 (žákyně) a především 8.5.2017 (mladší žákyně).

Děkuji za pochopení.

 


Jiří Kudrle - trenér žákovské složky BVC Chodov


Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov