BVC Chodov


Představujeme soupeře BVC Chodov v základní skupině finále MČR žákyň 2016

neděle 1. 5. 2016 | komentářů

Již za 7 dní v pátek od 11:45 nastoupí naše žákyně proti prvnímu ze soupeřů ve finálovém turnaji nejvyšší volejbalové události této věkové kategorie - mistrovství České republiky žákyň.

BVC Chodov postoupil do finálového turnaje přímo díky skvělému celkovému třetímu místu v letošním ročníku Českého poháru a logicky je tak nasazen z prvního výkonnostního koše jako #1 do skupiny "C”.

 

V dnešním článku bychom Vám rádi přiblížili jednotlivé týmy této skupiny, které nám jako vítěze regionálních kvalifikací los určil za soupeře právě do tabulky základní části.

 

SK Hlincovka

V letošním ročníku ČP se toto družstvo pohybovalo na rozhraní druhé a třetí výkonnostní osmičky. Kdo by však chtěl Hlincovu Horu podcenit, mohl by možná velmi tvrdě narazit.

Tento tradiční českobudějovický dívčí klub vychoval řadu reprezentantek - např. Gabrielu Kopáčovou - univerzálku výběru juniorek, která aktuálně hraje v KP Brno nebo Lenku Knorovou - na tom samém postu se letos prezentovala jak v reprezentačním výběru kadetek, tak v extraligových Českých Budějovicích.

Také do bojů proti našim děvčatům zasáhne v barvách Hlincovky jejich další odchovankyně a kmenová hráčka  - reprezentační smečařka s britskými kořeny Helena Harrisová.

 

VK Nový Jičín

Účastník první osmičky ve finále ČP v Bílovci dle našich informací nedisponuje žádnou hráčkou národního výběru, nicméně se prezentuje velice nepříjemně kousavou hrou v obraně a málo čitelnými útočnými kombinacemi. O tom by mohly naše holky vyprávět své z letošní vlastní zkušenosti vzájemných utkání v Brandýse a v Bílovci, kdy se nám tento "papírově slabší” tým podařilo přehrát vždy až po velkém boji ve zkrácené hře.

 

PVK Olymp Praha B

Označení "B” družstva nesmí nikoho zmást. Nejen v letošním roce platí, že "áčko” Olympu je herně méně nebezpečné, než naznačuje zdánlivě kvalitativní pojmenování pražských týmů.

Celkové letošní umístění v českém poháru 2016 mimo TOP4 nejlepší družstva mělo příčinu také v tom, že se jim nevyhnulo zranění klíčových hráček, které se tak nemohly účastnit jednoho z kol finálových turnajů ČP.

Olymp "B” nastoupí proti našim děvčatům s čerstvými mistryněmi republiky extraligy kadetek v čele s reprezentační smečařkou a kapitánkou národního týmu kadetek Klárou Fomenkovou, které bude míče servírovat její oddílová kolegyně a také členka národního výběru kadetek Sarah Jaňourová.

Rozhodně platí, že toto družstvo bude příští víkend patřit k jednomu z hlavních favoritů mistrovského turnaje.  

 

Radost kadetek Olympu Praha po zisku titulu mistrarepubliky 2016

Sledujte nadále náš FCB profil a webové stránky www.bvc-chodov.cz kde pro Vás připravujeme pochopitelně i představení našeho družstva, postupové klíče a řadu dalších zajímavostí z přípravy BVC Chodov na tuto událost.

 

Tým BVC Chodov ! 


Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov