BVC Chodov


SOUSTŘEDĚNÍ BEACH 2011

středa 4. 5. 2011 | komentářů

Soustředění Bibione 2011Rok se sešel s rokem a setkání s našimi kamarády z Prahy a Opavy je opět tady
Den první: Pátek odjezd do ItálieSraz 21.40 na parkovišti u areálu BVC. Autobus s našimi pražskými kamarády přijíždí v 22.00, nakládáme babičku a jiná zavazadla a odjíždíme směr Itálie. Cestou jsme rádi za každou zastávku, kdy se můžeme narovnat a protáhnout. Po necelých jedenácti hodinách přijíždíme do Bibione.
Den druhý: SobotaPo ubytování a chvilce odpočinku jdeme stavět kurty, pozdravíme se s mořem a pak už jsou na řadě první tréninkové dávky. Píďalky a žákyňky trénují od 14. starší od 16.hodin, po večeři se jde ještě hrát. Večer v době, kdy hráčky mají zasloužené volno, probíhá porada trenérů, jež je každodenní nedílnou součástí závěru tréninkového dne.
Den třetí: NedělePrvní výběh a společná snídaně. Tréninky: Píďaly a žákyňky od 9 a 14 hodin. Starší od 11 a 16. Po večeři ještě dobrovolně hra.
Den čtvrtý: Pondělí velikonočníDen ve znamení Velikonoc. Ráno pomlázka s výběhem a pak další tréninkové dávky.
Den pátý: ÚterýNa píďalkách je vidět veliké zlepšení, únava se začíná hromadit. Dnes druhá skupina zažila malou písečnou bouři, pokud někdo neměl písek všude, tak dneska si to určitě vynahradil. Odpoledne proběhl turnájek a výkony BVCéčkových děvčat byly docela příjemným překvapením. Randy s Denisou, Terka Červeňáková a Katka Vodáková i obě Aničky místy předváděly pěkný sport. Šárku s Blechou nepočítaje.
Den šestý: StředaPřes noc malinko sprchlo, ale vítr mraky rozehnal a my mohli pokračovat v tréninku. Malou písečnou bouři zažily tentokrát i píďata, velké si opět, jako v úterý užívali větru a snížené viditelnosti. Odpoledne podnikáme výpravu na maják. Po návratu si užíváme volna, každý po svém. Někdo odpočívá, někdo se brouzdá místní hlavní třídou a utrácí kapesné.
Den sedmý: ČtvrtekPolykáme další tréninkové dávky a už se těšíme na společnou večeři v jedné z místních pizzerií. Dopoledne ještě, jak již je tradicí, přestavujeme kurty kvůli turnaji ve frisbee. Přestavba se zdařila, jenže písek na novém místě schovával nástrahy a první zranění bylo na světě, střepy do písku moc nepatří, sice se nestalo nic vážného, každopádně pořezané chodidlo je nepříjemnost.
Den osmý: PátekDnešek je ve znamení celodenního turnaje. Z Lignana přijíždí osm dvojic, které měly soustředění s Šafem a Džávou. Do turnaje se nominoval i repre výběr Bahrainu (Vlčák a Filip). Spousta pěkných zápasů a nových zkušeností, bohužel ještě výron Terky Červeňákové. Turnaj končí, my balíme kurty, kufry a batohy a tašky...večer svačiny.
Den devátý: SobotaMáme sbaleno, předáváme pokoje, velká zavazadla a babičku ukládáme do autobusu. Páni řidiči se jdou vyspat a my si jdeme užít poslední italské hodiny do termálního bazénu s bublinama a výřivkama a lehátkama, a tak. Pak ještě chvíli něco sníst nakoupit a v 17.30 hurá domů. Zatím co kdesi v Čechách poletují čarodejnice, my sedíme v autobuse a vstřebáváme zážitky
Den desátý: NeděleV téměř rekordním čase přijíždíme do spícího Chodova. Loučíme se s kamarádama a jdeme spát. Sakriš to to uteklo...ale zůstal za námi kus dobře odvedené práce.Velká pochvala pro všechny!
Účastníci zájezdu byli tito:
Trenéři:
Jirka Tureček – trenér /prezidento
Zdeněk Malich – asistent trenéra /přisunovač míčů
Pavel Vlček – kondiční trenér /běhna bahrajní
Zázemí:
Míša Prášilová – vychovatelka /náhradní mamka pro píďata :-)
Ivča Husáková – manažerka vynikající kuchyně :-)
Janina Přibylová – vícemanažerka vynikající kuchyně :-)
Hráčky:
Dana Blecha Bláhová, Šárka Vodenková, Denisa Mühlhauserová, Terka Randýsková,Anička Lauermannová, Terka a Simča Červeňákovy,  Anička a Jiřka Přibylovy, Katka Vodáková, Katka Kloudová, Janina Husáková, Verča vaše Turková, Naty Dršková.

Ve dnech 22.4 – 1.5 v Bibione                         Zdeněk Malich BVC WITTE Chodov

FOTOGALERIE   
 

 

 

 


Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov