BVC Chodov


Zápisník trenéra - Kvapem se blíží poslední extraligový herní cyklus roku 2019

středa 20. 11. 2019 | komentářů | Autor: Jiří Kudrle

Díky reprezentační a pohárové pauze nyní zkoušíme ladít formu a zdá se, že se tým po útlumu z počátku listopadu opět zvedá a nabírá síly. To jsou jistě dobré zprávy…. 

Juniorky již v neděli 24.11. jedou do Brandýsa nad Labem na vložený zápas extraligy proti národnímu výběru RD 2004/2005. V případě úspěchu máme šanci se vzdálit ještě více pronásledovateli ze Španielky. V opačném případě nebudeme ještě úplně mít ve svých rukou postup do druhé nadstavbové skupiny a to asi až až do posledního kola základní části…. 

Tým z Řep hraje momentálně na vlně a po dělbě bodů s našimi děvčaty z přelomu října a listopadu potrápil minulý týden i Plzeň když ji v dohrávce 5. kola okradl o bod. Liberec vede na čele tabulky soukromou válku s Olympem Praha a i díky pětibodovému zisku z posledního vzájemného dvojutkání vévodí celkovému pořadí skupiny. Plzeň však bude chtít tento dvojblok určitě rozbít nebo alespoň dostat pod tlak, což potvrdila splněním papírové povinnosti uspět naplno v Českých Budějovicích. 

Přicházející 13. a 14. kolo pak svede proti sobě 30.11.2019 následující soupeře: Plzeň s Libercem, Budějovice s Řepami a v Chodově přivítáme pražský Olymp, 

Pohled na tabulku soutěže Ex-JKY-A

Poslední listopadový den se zároveň kadetky díky velkému náskoku v tabulce mohou již výrazně přiblížit k jisté účasti v první výkonnostní skupině únorového úvodního turnaje nadstavbové části soutěže. S tradičním soupeřem z Plzně však předpokládáme jako vždy velký boj, ač oba soupeře v tabulce momentálně dělí 5 příček a 25 bodů. Věříme ale mimo jiné i v kouzlo domácí palubovky a i v tomto případě ve velkou podporu a pomoc diváků na ochozu chodovské haly. 

Soutěži kadetek zatím vládne duo BVC Chodov a Dukla Liberec, které od sebe dělí při shodě bodů jen odlišný poměr setů s celkem luxusním náskokem 20 bodů před pronásledovateli z Olympu a překvapením kola z Pardubic. Sokolky se totiž odpoutaly ode dna tabulky šestibodovým přípisem v Českých Budějovicích. 

V případě kadetek budeme na přelomu listopadu a prosince očekávat ještě i výsledky duelů Pardubice - Liberec a Budějovice - Olymp. 

Hra nervů v podání lídrů soutěže o pořadatelské právo nadstavby soutěže pokračuje ;-) 

Pohled na tabulku soutěže Ex-KKY-A

 

Prosinec už z pohledu obou Chodovských elitních družstev bude pouze 7.- 8.12. ve znamení "Liberecké mise” v podání kadetek i juniorek. Z pohledu mladších děvčat půjde zřejmě o definitivní rozluštění rébusu s tajenkou vítěze základní části. Zároveň jsme zvědaví, jestli i straší děvčata v odvetě navážou na povedené dvojutkání s tímto soupeřem z domácí palubovky z počátku října.  

 

Zůstaňte s námi ! 

Tým BVC Chodov !

 


Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov