BVC Chodov


PF´ 2019

pondělí 31. 12. 2018 | komentářů | Autor: Trenér

aneb ani na konci prosince není klid …..

 

Závěr roku 2018 se nesl v duchu reprezentačních akcí. 2004-ky se předevčírem vrátily z Prague Volleyball Games, odkud si všechny naše chodovské reprezentantky odvezly zlaté medaile ze skupin U16 (Barča Klánová, Kačka Zapfová a Anet Trollerová) a z U19 (Veve Kudrlová). Baru a Veve byly navíc vyhlášeny jako MVP svých kategorií a to je paráda a moc gratulujeme ! (ČTYŘI :-) )

Kača Kudrlová si plnila reprezentační povinnosti v týmu RD 2002 se kterým absolvovala turnaj MEVZA ve Slovinském Mariboru. Starším hráčkám se tentokrát nedařilo úplně podle představ, ale mají před sebou ještě rok přípravy na kvalifikaci ME a MS.

 

A jak v Chodově ?

Poslední den roku 2018 jsme si v hale zpestřili lehkým tréninkem ;-) Dnes jsem si po delší době užil opět trénink ve "žluté” a byla to pecka !!!! Pár dní odpočinku je na holkách vidět. Jakmile přes póry kůže protlačily během rozcvičky saláty, řízky a cukroví, měl trénink neuvěřitelný náboj, jaký jsem už dlouho nezažil….

Záhy je tu druhá část náročné sezóny. V té první polovině se nám dařilo. Vedoucí pozice v ČP žákyň, těsné čtvrté místo v průběžném hodnocení základní části Extraligy kadetek a vedoucí pozice juniorek ve své soutěži první ligy je zatím hezkou vizitkou. To nás samozřejmě těší a hřeje na srdci. Zasloužená odměna za tvrdou práci…  

My nyní musíme ale zároveň koukat směrem dopředu.

Extraligová prověrka přijde hned 5.1.2019 doma v Chodově. Poté se naše reprezentantky v rámci RD 2004 pokusí vybojovat účast na letním Mistrovství Evropy. Ještě ani nebudou zpět a chodovské juniorky čeká souboj v Kralupech o cenné body v bojích o postup do extraligy, které potřebujeme do nadstavby. Žákyně vzápětí na konci ledna vlétnou do prvního celostátního kola finálové části Českého poháru. Až do poloviny května budeme v jednom kole…  

Na sklonku roku si tedy popřejme hlavně hodně zdraví a štěstí především pro naše hráčky a skvělé bojovnice.  Díky za Vaši podporu - to patří Vám rodičům a dalším skalním fandům našeho klubu a týmů všech věkových kategorií.

 

Ahoj všem v Novém roce 2019. Nechť je ze sportovního hlediska nejen 1.1.2019 ve znamení žlutočerné barevné kombinace !

A ještě novoroční zdravice našich hráček.. výsledek dnešního tvrdého tréninku. Byla to fuška nacvičit…. ;-)

 

Tým BVC Chodov !

 


Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov