BVC Chodov


II.Liga Ženy 27.11.2010

pondělí 29. 11. 2010 | komentářů

 
2.liga žen 15. a 16.kolo Rumburk- BVC Chodov 0:3 (-23, -19, -14) a 3:2 (19, 23, -23, -8, 9)
   Brzy ráno odjížděly ženy BVC Chodov do nejsevernější části České republiky, s cílem potvrdit tabulkové umístění. A opět se ukázalo, že umístění v tabulce v této soutěži příliš neznamená. A kromě Chodova, se o tom přesvědčil doma Liberec, který vyhrál první zápas s Neratovicemi až v tiebreaku, ale i Dobřichovice, které až pátým setem udolaly Mnichovo Hradiště.
   V prvním zápase nastoupil Chodov v sestavě sestry Pecháčkovy, Kučková, Brezinová, Radová, Zahrádková a libero Bláhová, a  kromě prvního setu, který rozhodla až koncovka, nebylo pochyb o tom, čí budou body z prvního zápasu.
   V druhém zápase, jakoby chodovské ženy nabudily svým pozdním příchodem před utkáním soupeřky k úplně jiné hře, čehož si všimla A.Pecháčková „Byly na nás naštvaný a rozhodčí nám to pak v průběhu zápasu taky připomněli.“ Najednou, jako by jich bylo plné hřiště. Zlepšily se v obraně a následně i v útoku. Chodovské ženy stál každý uhraný bod mnoho sil a nástup domácích hráček nedokázaly eliminovat. V druhém setu se chodovským přeci jen začalo dařit více, ale přesto koncovku zvládly lépe  domácí. Ve třetím setu bojovaly hostující hráčky o naději, tu si uchovaly po těsné výhře 25:23, kdy vedly v podstatě v průběhu celého setu. Čtvrtý set ovládly hostující hráčky dokonale. A Chodov si tak v sestavě: Kučková, sestry Pecháčkovy, Brezinová, Zahrádková a Radová, dokráčel k tiebreaku poměrem míčů 25:8. Vypadalo to, že domácím došly síly, ale v pátem setu přitlačily hosty svým podáním a donutily trenéra za stavu 1:6 vybrat již druhý timeout. A ani střídání po změně stran nepomohlo k dokonání obratu utkání. Domácí se tak radovaly ze čtvrté výhry v soutěži.
   „Tu prohru v druhém zápase beru na sebe“ zpytoval svědomí chodovský kouč. „ Ta polívka nás stála vítězství, neohlídal jsem čas a holky tak neměly možnost se k utkání řádně připravit. Chyběly nám sice dvě hráčky, které se objevují v základu (zraněná Součková a z rodinných důvodů  Krausová) a libero Bláhová nastoupila s nachlazením, ale i tak se tu dalo vyhrát dvakrát. Musím  holky pochválit, že bojovaly a i přes nepohodu a různé bolístky nechaly na hřišti srdce.“

Tabulka po 16.kole  

                                                 Zdeněk Malich BVC Chodov


Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov