BVC Chodov


Sobota 24.10.2015

sobota 24. 10. 2015 | komentářů


Obrazně řečeno velmi strmou cestu dolů z Olympu zpět až na zem musely dnes "skousnout" naše kadetky BVC Chodov. Po dvou prohrách na palubovce VŠ Plzeň minulý týden ani v aktuálně odehraných domácích zápasech nenavázaly na svůj skvělý týmový výkon se Španielkou Řepy před třemi týdny.
Dnes se o volejbalu dalo hovořit bohužel jen ve dvou úvodních setech prvního utkání. Škoda nevyužitých set-ballů v druhém dějství. V tom naše kadetky nejprve nechaly pražský tým si vybudovat úvodní komfortní náskok, který ve střední části hry stáhly na rozdíl jednoho bodu a v závěru setu dokonce dvakrát sahaly po vítězství. Promarněná koncovka jakoby se pak promítnula do zbytku hracího dne. V tom chodovská děvčata působila chvílemi až bojácným, týmově nekompaktním a ospalým dojmem a nálada v družstvu byla pravým opakem nádherného slunečného počasí za okny chodovské městské sportovní haly.
Jednoznačný výsledek dnešního dvojutkání hovoří za vše: 
BVC Chodov - Olymp Praha 0:3 (-16,-25,-17) a 0:3 (-21,-9,-12)
Trenérům tak zákonitě musely přibýt před posledním dvojkolem první poloviny soutěže vrásky na čele díky nestabilním a nepřesvědčivým výkonům hráček na všech postech. Na druhou stranu je potřeba poznamenat, že ve své úvodní a historicky první extraligové sezóně jedou kadetky díky pěti doposud získaným bodům nad svůj nastavený sportovní plán a při papírově předpokládaném vývoji ve skupině se zatím nemusí strachovat o sestupové příčky. 
Tabulka ČVS  

Pravým opakem odevzdaného výkonu chodovských hráček v extralize bylo počínání Aničky Lauermannové v prvním zápase první ligy juniorek s družstvem Děčína, díky které resp. jejímu výkonu družstvo celkem bez problémů získalo další tři body do celkové tabulky.
V druhém, odpoledním, utkání juniorek se už projevila na hráčkách únava z dlouhého dne, kdy většina z nich nastoupila do svého třetího utkání dne pokud započítáme i extraligové boje. Přes jednoznačný výsledek prvního setu ve prospěch chodovských se následně dvakrát radovaly děčínské soupeřky. V dramatickém závěru zkrácené hry se štěstí přiklonilo na naši stranu a zachránili jsme alespoň cenné dva body.
BVC Chodov - Spartak Děčín 3:0 (20,21,23) a 3:2 (15,-22,-18,21,13)

Tabulka ČVS  

Další herní prověrka (a naštěstí už opět rozdělená do dvou hracích dní) čeká naše oba týmy o víkendu 7.- 8.11.2015. Kadetky se v Plzni poměří s posledním družstvem základní části LOKO Plzeň.Juniorky se utkají naopak o první místo (také venku) s týmem Střešovic.
Oběma držíme pěsti a věříme, že další článek na našich stránkách bude mít více radostný nádech ;-)
JK


Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov