BVC Chodov


Zpráva z klubového soustředění - Pernink 2015

neděle 23. 8. 2015 | komentářů



Krušnohorská obec Pernink vyvěsila ve dnech 14. - 21.8.2015 žluto-černé zástavy a stala se tak již tradičně v tomto období hostitelem a centrem všeho volejbalového dění na západě Čech - soustředění dívčích týmů BVC - Chodov od mladších žákyň po juniorky. 
32 hráček se pravidelně střídalo ve tří fázových denních cyklech o luxusní sportovní zázemí místní školní tělocvičny pod dohledem pěti trenérů. Měli jsme možnost využívat i rozcvičovací předsálí tělocvičny, které bylo letos vybaveno stroji K2 hiking, rotopedy na spinning a profi podložkami na kondiční cvičení. 
Zázemí pro ubytování, stravu, odpočinek a spánek připravili organizátoři ve dvou sousedících stylově vybavených místních penzionech nedaleko sportovní haly. O plné žaludky hráček a trenérů se skvěle staraly tři kuchařky.
Sportovní stránka soustředění byla rozhodně objemově i kvalitativně naplněna dle představ trenérů a lehce nad představy hráček :-) Nicméně atmosféru v týmech a přístup všech hráček k tréninkům během soustředění nelze ohodnotit nijak jinak než velice, velice pozitivně.
Ke všeobecné pohodě průběžně přispívaly i předem připravené akce jako například maškarní karneval družstva kadetek v tématu "Minions"
Základ naplnění sportovních cílů klubu pro nadcházející volejbalovou sezónu byl tak položen. Víme, že nás letos čeká dlouhá tvrdá a možná i místy trnitá cesta, ale všechna družstva těmto ambiciózním očekáváním vyšla rázným krokem naproti.
První šestkové zápasy čekají všechna družstva už za měsíc 26.9.2015....

  • Pro Kadetky to bude premiéra v Extralize v Č.Budějovicích.
  • Juniorky naopak míří na sever Čech za úvodním zápasem 1.ligy.
  • Žákyně a Mladší žákyně rozehrají svá první kola v krajském přeboru karlovarského kraje.

Tak držíme pěsti a přejeme hodně štěstí !
JK

Družstvo Kadetky a Juniorky:




Žákyně:


Mladší žákyně:



Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov