BVC Chodov


Informační souhrn volejbalového víkendu BVC Chodov 29.-30.11.2014

neděle 30. 11. 2014 | komentářů

Kadetky

prodloužily svou vítěznou vlnu. Dvěma dalšími sobotními vítězstvími nad nepříjemným soupeřem ze ZŠ MIkulova Praha si připsaly dalších 6 neskutečně cenných bodů a v průběžném hodnocení skupiny 1.ligy kadetek 2014/2015 odskočily třetímu týmu již o 15 bodů.

To jim již nyní definitivně zaručuje účast v nadstavbové části kvalifikace o účast v extralize ročníku 2015/2016 !

V domácím prostředí chodovské tělocvičny II.ZŠ zcela zaskočily soupeře, proti kterému nebyly v úvodu roku schopni v Praze bodovat. Jednoznačným vítězstvím 3:0 nahlodaly sebevědomí třetího týmu tabulky natolik, že ani při druhém utkání nebyl schopen najít účinnou odpověď na pestrou a útočnou hru domácích hráček podpořenou tentokráte překvapivě bezchybným a hlavně účinným podáním. (I toto utkání dopadlo 3:0 ve prospěch domácích)

13.12.2014 končí pro BVC Chodov základní část ligy dvojutkáním v Českých Budějovicích venkovním zápasem s nepříjemně kousavým družstvem Hlincovky, které aktuálně zaujímá druhé místo v průběžné tabulce. Věříme, že i zde naše děvčata potvrdí svou rostoucí formu !

Ženy

pokračovaly v trendu posledních zápasů z pohledu vyrovnaných výsledků míčů v setu, které se jim je ale doposud nepodařilo zúročit ve svůj prospěch.

Sobota přinesla pozitivní změnu a první bod v soutěži je určitě potěšujícím nastartovaným trendem směrem vzhůru ;-)

Starší žákyně

1.kolo dlouhodobé soutěže krajského přeboru v šestkovém volejbalu starších žákyň přinesl strhující podívanou především při utkání hlavních rivalů soutěže: BVC Chodov "A" a Baník Sokolov "A"

V odvetě předchozího utkání (před 14 dny v Táboře na 2.kole ČP žákyň) nemohly nejprve naše holky najít recept na kompaktně působící družstvo Baníku. Resp. nechaly jsme soupeře hrát svoji hru především špatně organizovanou obranou a přihrávkou.

V závěru prvního setu se však žluto-černí dostaly do tempa a druhý set pak poměrně snadno přetavily do vyrovnávajícího bodu.

Vývoj tie-breaku byl jak na houpačce, kdy jsme nejprve výrazně vedli (6:2), ale přišli o náskok a strany měnili za stavu 8:7. Následně jsme promarnili vedení 12:9, a dostali se do defenzívy 13:14, abychom ve strhujícím závěru vyhráli poměrem 18:16 !

Úžasný týmový výkon, který jsem osobně v týmu žákyň letos ještě neviděl...... !  Díky holky.... !

Mladší žákyně

ty přijely na druhé kolo KP mladších žákyň šestkového volejbalu se dvěma družstvy obhajovat první (BVC "A") a třetí místo (BVC"B") z prvního kola.

"Áčko" zůstalo z svými ambicemi a nepotvrdilo díky prohře 1:2 s K.Vary "A" vedení v průběžné tabulce především díky nekompaktnosti týmu, kdy 4 starší hráčky trénují odlišný herní systém oproti mladším.

V průběhu turnaje nenašly holky herní pohodu z prvního kola a výkon nemůžeme tím pádem hodnotit úplně pozitivně, ačkoliv oproti zbývajícím týmům KP předvedly o třídu vyšší výkonnost. Osobně věřím, že další kolo na konci ledna 2015 již tento handicap opět  smaže.

"Béčko" složené z mrňousků 2003 a 2004 předvedlo naopak velice krásný týmový volejbal, kterým obhájily a upevnily nečekaně skvělé 3.místo v průběžném pořadí KP MŽKY.

Za volejbalově nekrásnější set dne můžeme pak zcela bezkonkurenčně označit druhý set utkání mezi vítězem kola KV "A" a právě BVC "B" (25:23).

Veliký příslib do budoucnosti pro BVC je tento ambiciózní mladý tým plný úžasných a skvělých hráček..... ;-)

JK - Trenér :-)





Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov