BVC Chodov


Sportovec roku 2013

pátek 21. 3. 2014 | komentářů

Město Chodov pravidelně v měsíci březnu oceňuje úspěšné sportovce z předchozího kalendářního roku, kteří reprezentují město na různých soutěžích.

20. března 2014 zaznamenal náš klub velký úspěch, neboť zástupci města Chodova se rozhodli ocenit píli a úsilí jednotlivců, družstev a trenérů BVC Witte Chodov hned v několika kategoriích.

Za klub jim chceme touto cestou poděkovat a sdělit, že si jejich práce velmi vážíme.

Ocenění získali:

- kategorie družstev

1. Družstvo žen BVC Witte Chodov

Ženy BVC Witte Chodov ve II. lize žen 2012/2013 vybojovaly nádherné druhé místo. Jenom o vlásek jim unikl postup do první ligy.

2. Družstvo barevného minivolejbalu BVC WITTE Chodov trenérky Majky Kobernové

Toto družstvo na Mistrovství ČR barevného minivolejbalu konaném ve dnech 29. - 30. 06. 2013 v Brně získalo ve svých kategoriích 3 zlaté a 5 stříbrných medailí.  Uvedené umístění má větší váhu i z toho důvodu, že se doopravdy jednalo o mistrovství ČR v pravém slova smyslu. Dvojce musely zvládnout nominaci nejprve z krajského kola, poté z oblastního kola, které se konalo v květnu 2013 v Jablonci nad Nisou, aby mohly předvést své volejbalové umění na mistrovství republiky. Další důležitou informací vykreslující neopomenutelnou úspěšnost celého družstva je, že se mistrovství republiky zúčastnilo cca 600 dětí, které vytvořily 206 hrajících družstev. Družstvo barevného minivolejbalu BVC Witte Chodov, tak na opačném konci České republiky ukázalo, že se v Chodově hraje volejbal od srdce, s radostí a s velkým nasazením.

- kategorie jednotlivců:

Největší volejbalové úspěchy ve své kategorii zaznamenaly:

1. Hovorková Hanka a Smutná Tereza, členky BVC WITTE Chodov

Hanka a Tereza po celý rok pilně trénovaly a jejich snaha byla oceněna na Mistrovství ČR v Brně 2013 v barevném minivolejbalu /kategorie do 10 let/ stříbrnou medailí při stejném počtu vítězství jako zlatých medailistů. Zlatá medaile jim unikla pouze o vlásek a to díky horšímu bodovému skóre.

2. Gárská Lenka a Šoupalová Karolína, členky BVC WITTE Chodov.

Děvčata během celého roku ukazují, že je volejbal opravdu baví. Svým skvělým výkonem získaly na  Mistrovství ČR v Brně 2013 v barevném minivolejvabu /kategorie do 9 let/ stříbrnou medaili. Prohrály pouze ve finále s vítězem kategorie.

3. trenér roku - Marie Kobernová

Trenérské práci se věnuje přes 40 let. Poslední 4 roky působí v BVC WITTE Chodov, kde se věnuje mládeži od 8 do 12 let. S touto skupinou se jí podařilo v roce 2013 získat na Mistrovství republiky barevného minivolejbalu v Brně 8 medailí (3 zlaté a 5 stříbrných). Právě jí vděčí klub za širokou mládežnickou základnu, která čítá přes 100 dětí. Jako trenérka je velmi přísná a nebojí se vynadat a to jak dětem, tak i jejich rodičům a trenérským kolegům. Disciplína na jejich tréninkách je neuvěřitelná. Za dobrou práci ovšem dokáže odměnit laskavým slovem, pochvalou i sladkostí nebo medailí. Volejbalu věnuje všechen svůj volný čas a je to znát, děti ji milují a vedení klubu na ní nedá dopustit.

 


Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov