BVC Chodov


Úspěšná rozlučka kadetek se sezónou 2018/2019

pondělí 25. 3. 2019 | komentářů | Autor: Jiří Kudrle

O víkendu hostil Šternberk pro naši skupinu poslední ze tří nadstavbovch trunajů extraligy kadetek. Naše dívky jej zcela ovládly a s přehledem vyhrály všechny tři víkendové zápasy. Celkově náš mladý tým obsadil v letošním ročníku krásné sedmé místo těsně za "finálovou" šesticí, kam určitě minimálně čtyři týmy patří..... :-) 

 

Přesto i my máme důvod k radosti a lepší rozlučku se sezónou kadetek než vítězný turnaj s výletem na hrad jsme si nemohli přát. Těší mne předvedený výkon všech hráček. Výrazně nám tentokrát pomohly hostující posily (Eliška s Barčou), které zasuplovaly naše kmenové hráčky a ty se tak mohly zotavovat a rehabilitovat před příštím víkendem, kdy je čeká klíčový dvojzápas předbaráže extraligy juniorek.

Na turnaj jsme s sebou vzali na extraligovou zkušenou také dvě nadějné mladší hráčky (Andy a Andy), které by mohly stabilněji doplnit náš tým pro příští sezónu.

Mezi kmenové klubové "držáky” (Kaču, Voky, Baru, Jířu, Anet, Veve, Míšu, Ráďu a Capku) jsme se pak snažili rozdělit herní zátěž, aby byly jednak žákyně připravené na finále Českého poháru a starší děvčata na předbaráž extraligy juniorek.

Největší díl víkendu odehrála jednak Capka, ale především Anet na jejíž post aktuálně prostě nemáme adekvátní alternativu.

Výsledkový servis  T3 - Šternberk:

  • BVC - Lanškroun 3:1 (10,-14,21,14)
  • BVC - Šternberk 3:0 (20,23,20)
  • BVC - Prostějov 3:1 (-11,8,23,23)

 

V celé nadstavbové části soutěže jsme dokázali zvítězit se všemi šesti soupeři ze základní skupiny B - moravské části. Aktuálně nastavený systém nejvyšší republikové soutěže kadetek nám však dále již nedovoluje si zahrát finálový turnaj "šesti" o medaile a zůstali jsme těsně za jeho branami o jedno místo v celkovém pořadí. Holkám nicméně z mé strany patří za předvedené výkony v celém ročníku obrovské uznání a chybělo jen malinko, abychom zazářili ještě více.

Jsem nesmírně rád, že jsme si mohli se všemi nejkvalitnějšími družstvy v republice zahrát už v průběhu základní části soutěže a těší mne pohled na výsledky, kterých se nám letos po generační obměně s kadetsko-žákovským týmem podařilo v silné konkurenci dosáhnout.

Aktuální úspěch kadetek nyní trochu zapadá v kontextu dalšího volejbalového dění v BVC, ale na společnou pořádnou oslavu si jistě později čas najdeme ;-) 

V následujících dnech a týdnech nás čeká z pohledu žákyň ještě tvrdá práce a pro junorky víkend pravdy a jak všichni věříme - i s případným čtrnáctidenním bonusem dalšího tréninkového zápřahu. Žákyně se momentálně již plně soustředí na víkend na své poslední vystoupení v rámci Českého poháru žákyň a také zde bychom si přáli předvádět skvělý volejbal.

Pak dva měsíce čekání na MČR ;-)

 

Extraligová kadetská sezóna 2018/2019 je mrtvá, ať žije sezóna 2019/2020 a….

 

Tým BVC Chodov !

 


Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov