BVC Chodov


Kadetky v neděli zvítězily v posledním kole základní části extraligy 2016/2017

úterý 13. 12. 2016 | komentářů

Shodnými výsledky v poměru setů 3:1 a 3:1 proti španielce Řepy zakončily v domácím prostředí naše kadetky svoje účinkování v základní části letošního ročníku extraligy.

Pro oba dva týmy mělo toto měření sil spíše symbolický význam ve smyslu boje o čest než aby jakýkoliv výsledek mohl odvrátit náš historický postup do nadstavbové části soutěže mezi 6 nejlepších družstev v republice a naopak jakkoliv pomoci hostům k úniku ze dna tabulky. 

I proto dostaly od trenéra Štěpána Javůrka příležitost zasáhnout do hry ve velké míře tři naděje z řad mladších žákyň Jířa Přibylová, Baru Klánová (obě na postu smečařek) a Veve Kudrlová (náhra)

 

Všechny tři svou roli za podpory starších hráček zvládly skvěle. "Nevěřil jsem, že byste byly připraveny ve svém věku odehrát extraligový zápas, ale dostaly jste šanci a přesvědčily jste mne." Tak hodnotil výkon osobně k mladším holkám šéftrenér klubu. 

Jejich premiérové vystoupení v extralize jsme sestříhali do krátkého videa, které jim tento den bude připomínat a vy jejich výkon můžete posoudit ZDE.

Nyní kadetské družstvo čekají tvrdé souboje v nadstavbě, kde se setkáme s družstvy Brna, Štenberka a Frýdku-Místku. Výchozí bodová pozice nám umožňuje v duchu teoreticky pomýšlet ještě výše - do závěrečného finálového turnaje nejlepší republikové čtyřky. 

Jak vše dopadne, bude zcela jsné už 26.února příštího roku. Především si přejeme, aby se našim hráčkám vyhýbalo zranění a marodka.

Těšíme se na Vaši podporu v domácích zápasech !

 

Tým BVC Chodov

 


Nejbližší akce

Vyhledat akci >

Kalendář

Faceboook

Kontakt

BVC CHODOV z.s.
Štěříkova louka 1163, 357 35 Chodov

Jiří Tureček (předseda)
GSM: 777 251 796
jiri.turecek@bvc-chodov.cz

Bc. Ladislav Zapf (místopředseda)
GSM: 602 110 457
l.zapf@seznam.cz

Přejít na kontakty

Partneři klubu

Copyright © 2024 - BVC Chodov | Kontakt | Minigolf Chodov